De Programma’s Voeding Tegen Kanker

Maak hier een keuze.

Wil je snel kunnen beginnen en direct inloggen? Klik hier:

Volg deze eenvoudige stappen:

  1. Betaal Met IDEAL of Mr Cash:
    • Klik op ‘TERUG naar WEBWINKEL’ nadat je je betaling hebt afgerond via IDEAL of Mr Cash.
  2. Vooruitbetalen? Geen Zorgen:
    • Als je hebt gekozen voor “vooruitbetalen,” volg dan de instructies in de bevestigingsmail om je betaling te voltooien.Zodra wij je betalingsgegevens hebben ontvangen, activeren we onmiddellijk het programma en sturen we je de inloggegevens per e-mail. Het is snel en eenvoudig!

Verlenging met het PLUS-programma: Bespaar met een code

Wanneer je het BASISprogramma hebt afgerond en je overweegt om te verlengen met het PLUS-programma, dan ontvang je aan het einde van het BASISprogramma een speciale code. Met deze code betaal je niet de standaard €229, maar slechts €65 voor het PLUS gedeelte.

Wekelijkse Updates: Elke Vrijdagmorgen

Tijdens de looptijd van het voedingsprogramma ontvang je elke vrijdagmorgen een e-mailmelding dat er een nieuw weekprogramma beschikbaar is. Elk nieuw programma begint op maandag. Log in op het voedingsprogramma en open de meest recente week.

Recepten op Maat: Gevarieerde en Seizoensgebonden Maaltijden

Na te zijn ingelogd, vind je bij ‘Programma | Menu’s ‘ het weekprogramma met een gedetailleerde dagindeling voor de recepten. Elk recept binnen het voedingsprogramma is apart te openen en kan worden afgedrukt. Bovendien worden de recepten aangepast aan seizoensgebonden producten. Elk recept is ontworpen voor één persoon; zorg ervoor dat je de ingrediënten vermenigvuldigt op basis van het aantal personen voor wie de maaltijd wordt bereid.

Handige Boodschappenlijst: Altijd Op Orde

Elke vrijdagmorgen ontvang je een handige boodschappenlijst die gedurende de hele week beschikbaar blijft. Daarnaast bieden we een lijst met artikelen die handig zijn om standaard in huis te hebben. Houd er rekening mee dat het boodschappenlijstje is opgesteld voor één persoon. Als je de maaltijd voor meerdere personen bereidt, zorg dan dat je meer inkoopt.

Dagelijkse Tips: Ondersteuning van Wim van der Meer

Log dagelijks in, want het programma voorziet je elke dag van een waardevolle tip van Wim van der Meer. Deze tips bieden niet alleen begeleiding binnen het programma, maar geven ook suggesties voor manieren waarop je zelf aan je gezondheid kunt werken. De tips bevatten belangrijke informatie over hoe je het beste met je ziekte kunt omgaan.

Flexibel Starten en Pauzeren: Aanmelden en Beginnen

Na aanmelding heb je de vrijheid om binnen 5 weken zelf te beslissen wanneer je wilt starten. Gedurende deze 3 maanden kun je één keer een pauze inlassen. Als extraatje ontvang je het boek ‘Laat je niet opvreten door kanker’ ter waarde van €23,95, evenals de benodigde pH-strips voor dit programma. Zorg er daarom voor dat je het juiste adres verstrekt bij je aanmelding. Nadat we de betaling hebben ontvangen, sturen we je de inloggegevens per e-mail, zodat je direct kunt deelnemen aan het programma!

Cadeau voor Iemand Anders: Een Persoonlijke Touch

Als je het voedingsprogramma aanschaft voor iemand anders, gebruik dan de naam van die persoon bij de bestelling.
Ik vind het leuk om het boek te voorzien van een klein wensje en dat dit is gericht aan de juiste naam.