Voeding Tegen Kanker

Boeken Wim van der Meer

BOEK "Laat je niet opvreten door kanker"

Leer over voeding, gebruiken en leefgewoontes vóór, tijdens of na kanker

BOEK "Voeding tegen kanker"

Stap over op échte voeding, dankzij de begrijpelijke tips, adviezen en lekkere recepten in dit boek.

Over Wim van der Meer

Wim is gepensioneerd elektroacupuncturist, gewichtsconsulent, orthomoleculair detox consulent en orthomoleculair voedingsadviseur

Een gezond immuunsysteem heeft het vermogen kankercellen te verwijderen

In de boeken van Wim van der Meer lees je hoe je kanker kan voorkomen en zelfs kunt bestrijden, door je immuunsysteem weer sterk te maken dankzij de kennis van juiste voeding.

Met het volgen van deze begrijpbare tips, adviezen en lekkere recepten kan je een groot verschil maken in het verloop van je ziekte, ook naast een reguliere kankerbehandeling.

Elimineren van kanker betekent niet alleen het doden van kankercellen, maar ook het aanpakken van de oorzaken van kanker, om te voorkomen dat kanker weer vaste voet krijgt.

Zijn er naast de reguliere zorg nog andere mogelijkheden om kanker te bestrijden?

Ja die zijn er volop. De voeding die we nu eten is in heel veel gevallen geen “Voeding” maar vulling en draagt niet bij tot een sterk immuunsysteem.

De snelste en mooiste manier is om je lichaam en dus je immuunsysteem zo sterk te maken dat die zelf kankercellen gaat opruimen. Reeds in 1926 werd ontdekt hoe kanker ontstond. Dr Otto Warburg kreeg voor deze ontdekking de Nobelprijs.

Dr. Moerman was een tijdgenoot van Warburg en concludeerde dat door het jarenlang ontbreken van essentiële voedingsstoffen voor de cel het lichaam ziek wordt. Het lichaam verzuurt door ons huidige “gemaksvoedsel” en daardoor ontstaan door het ontbreken van zuurstof in de zure omgeving kankercellen. Kanker is dus niet de ziekte, kanker is het resultaat van de ziekte.

De boeken “Laat je niet opvreten door kanker” en “Voeding tegen kanker” zijn makkelijk leesbaar en bieden veel informatie over dit onderwerp, maar ook oplossingen. Ze zijn speciaal geschreven voor de niet medisch onderlegde mens.

Hoe kunnen deze boeken je helpen?

De boeken “Laat je niet opvreten door kanker” en “Voeding tegen kanker”  geven je handvaten om op de juiste manier om te gaan met voeding als je kanker hebt.
Je leert welke voedingsstoffen gevaarlijk zijn, welke niet en welke stoffen nog meer invloed hebben op het ontstaan van kanker.

Kennis

Pak de oorzaak van kanker aan.

Plan

Gebruik een goed onderbouwd plan

Herstel

Herstel je immuunsysteem.

Voeding

Stap over op echte voeding

Begin met het boek “Laat je niet opvreten door kanker”. Dit is het eerste boek van Wim van der Meer, samengesteld dankzij bijdragen van experts op het gebied van voeding en kanker. Het biedt een breed spectrum aan kennis over behandelingen en voedingsadvies, direct of indirect gerelateerd aan kanker, verrijkt door ervaringen en inzichten van anderen. Zeer waardevol om te lezen.

Laat je niet opvreten door kanker

Dit boek behandelt het thema kanker en zelfhulpoplossingen die de traditionele behandelingen niet in de weg staan. Het is een makkelijk leesbaar boek voor lezers zonder medische achtergrond.

Het verkent strategieën om het immuunsysteem te versterken, zodat het kanker uit het lichaam kan verdrijven. Een cruciale aanpak om kankercellen te bestrijden, is het minimaliseren van suikerconsumptie, omdat suiker de voornaamste voedingsbron voor kankercellen is.

Het boek licht toe hoe aanpassingen in het dieet en de leefomgeving kankercellen kunnen ‘uithongeren’. Het gaat in op de verborgen suikers in voedingsmiddelen en hoe deze te vermijden.

Verder wordt aangeraden de inname van verzurende voedingsmiddelen, zoals vlees en eiwitrijke producten, te beperken. Het kiezen voor de juiste vetten en deze op de juiste wijze consumeren, ondersteunt het lichaam significant, vooral tijdens ziekte.

Het boek bevat ervaringsverhalen, verhalen van auteurs van boeken die bijdragen aan het herstel van het immuunsysteem, Je vindt er informatie over vaccinatie, mammografie, het gebruik van cannabis tijdens kankerbehandelingen, en meer.

Voeding tegen kanker

Het overwinnen van kanker betekent niet alleen het elimineren van kankercellen, maar vereist ook een aanpak van de onderliggende oorzaken om toekomstige terugkeer te voorkomen. In zijn boek ‘Voeding Tegen Kanker’ legt Wim van der Meer in heldere taal uit hoe kanker ontstaat en hoe een gezond immuunsysteem het vermogen heeft om kankercellen te elimineren.

Dit boek belicht de valkuilen in alledaagse situaties, zoals tijdens het winkelen in de supermarkt, binnen je leefomgeving, je dieet, en in de gezondheidszorg. Het onderstreept dat je zelf significant invloed kunt uitoefenen op het verloop van de ziekte, ook naast een reguliere kankerbehandeling.

Het boek zit boordevol toegankelijke informatie over gezonde voeding, praktische adviezen, en smakelijke recepten.
Het is een ‘must-read’ voor iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft en zelf actief wil bijdragen aan het herstelproces.

Met dit boek:

  • pak je de oorzaak van kanker aan,
  • gebruik je een goed onderbouwd plan,
  • herstel je het immuunsysteem,
  • en ga je échte voeding eten.

Dit tweede boek van Wim van der Meer focust meer op praktische adviezen en voedingsinformatie om kanker aan te pakken. Het bouwt voort op essentiële kennis uit het eerste boek en is geschreven vanuit zijn verdiepte expertise en passie voor voeding. Dit boek is een leidraad voor iedereen die kennis over kankerbestrijding wil omzetten in concrete acties voor gezondheidsherstel. Het benadrukt de kracht van natuurlijke voeding en biedt praktische handvaten voor dagelijks gebruik, zelfs in vergevorderde stadia van kanker. Laat de artsen versteld staan door je lichaam te verwennen met alles wat de natuur je geeft.

foto van Wim van der Meer

Wim van der Meer is gepensioneerd elektroacupuncturist, gewichtsconsulent, orthomoleculair detox consulent en orthomoleculair voedingsadviseur.