Het programma Voeding Tegen Kanker is een speciaal ontwikkeld programma** met elke dag een persoonlijke TIP en een gevarieerd menu, waardoor je leert hoe je het immuunsysteem versterkt en:

omgaat met voeding bij kanker,
suikerarme recepten bereidt,
je gewoon uit eten kunt gaan,
welke voeding goed voor je is.

Interview met Wim van der Meer over Voeding tegen Kanker

** Bewezen ketogene voedingsmethode. En elke week ontvang je een handig boodschappenlijstje.

Gun jij jezelf (minimaal) 3 maanden om nieuwe gewoontes aan te leren?

Meer weten? Referenties

Lezingen over het programma

Of iemand anders
informeren?

Is haast wel geboden?

beter-eten-programma2

Is haast om de reguliere behandeling van kanker te accepteren nodig?

Soms is die haast er wel voor een reguliere behandeling van kanker, maar in het meeste gevallen is er ruim voldoende tijd om jezelf te informeren en op onderzoek uit te gaan over complementaire en alternatieve mogelijkheden. Zelfs in combinatie met de reguliere behandeling van kanker kunnen die zorgen voor mogelijkheden.

Je hebt een basisrecht om zelf te beslissen, het is immers jouw lichaam en jouw leven.
Laat je niet overhalen tot overhaaste beslissingen tot een reguliere behandeling van kanker, doordat je angst wordt aangepraat. 
Natuurlijk zijn er bij sommige kankersoorten, bv endeldarm kanker of slokdarm kanker directe ingrepen nodig om je te laten leven. Maar echt bij de meeste kankersoorten is er tijd genoeg.

Zelden is 1 soort reguliere behandeling van kanker of alternatieve benadering van kanker genezend. Je moet het genezingsproces ingaan met de aanpassing op vele gebieden samen. 
Niemand hoeft zich echter door de afwijzende houding vanuit de medische wereld ervan te laten weerhouden de kans op herstel door voedingsmaatregelen sterk te vergroten. Iedereen heeft namelijk het volste recht om zijn of haar eigen voeding te kiezen. 

Dit voedingsprogramma tegen kanker kan je snel helpen.

Door dit voedingsprogramma tegen kanker te gaan volgen krijg je inzicht wat voeding betekent voor je lichaam. Dat wil niet zeggen dat je alleen je voedingspatroon maar hoeft aan te passen om van de kanker af te komen. Je zult ook op andere gebieden aandacht aan je innerlijke, je leefomgeving en je gewoontes moeten geven om je lichaam de kans te geven zelf de kanker op te ruimen. Meestal voel je na 2 maanden al resultaat. Denk echter niet, dat je door het volgen van een programma van 3 maanden je de kanker kwijt bent. Je zult levenslang je eet en leefgewoontes moeten gaan aanpassen als je wilt blijven leven. Het duurt minimaal 2 jaar of langer voordat je door de aanpassingen je lichaam zo hebt geholpen, dat je eigen immuunsysteem de kanker helemaal de baas kan zijn.  

Neem geen overhaaste beslissing voor een reguliere behandeling van kanker.

Neem het heft in eigen hand en overleg met je arts, dat je wilt nadenken over de mogelijkheden en dat je niet over 1 nacht ijs wilt gaan door het nemen van een overhaaste beslissing. Je moet plannen gaan maken voor de toekomst door je lichaam te vertellen dat je wilt leven. Dood gaan we allemaal een keer, maar accepteer niet dat kanker je dit gaat aandoen. Zelfs in stage 4 zijn er nog steeds volop mogelijkheden via de totale omschakeling van je voedingspatroon, je leefomgeving en je leefgewoontes om je lichaam zodanig te helpen dat die de kanker zelf gaat aanpakken. 

 Lees eerst eens dit boek. Klik hier voor meer informatie en hoe je het boek kunt bestellen

In de snelle wereld waarin we leven en het gemak van de kant en klare maaltijden zijn we vervreemd van gezonde voeding. 
Daarom gaat het in dit programma om echte voeding, zo natuurlijk mogelijk die zorgt voor gezonde voeding voor je lichaam. Je gaat weer echt eten.

Gezondheid start in je darmen, dus dit is het eerste wat aangepakt kan worden.

Ga dit voedingsprogramma tegen kanker minimaal 3 maanden gebruiken zodat je inzicht krijgt om je gezondheid te optimaliseren. Tijdens elke dag van het voedingsprogramma krijg je tips om je te helpen bij die weg. Die tips helpen je ook onderweg om stress uit je lichaam te halen. Stress is de grootste trigger voor het ontstaan van kanker.??

Als je toch de reguliere behandeling in wilt gaan, dan staat dit voedingsprogramma tegen kanker die behandeling niet in de weg. Met de juiste voeding, mineralen en vitaminen help je je eigen immuunsysteem weer sterk te maken na iedere reguliere behandeling.  

Wij wensen jou gezondheid toe.

Interview met Wim van der Meer, Over Voeding tegen Kanker

met Patricia Mensink

Andere gerelateerde artikelen:

Renate

Maandag 3 oktober 2022 die dag vergeet ik nooit meer. Diagnose borstkanker!! Allerlei onderzoeken en gesprekken verder heb ik besloten te beginnen...

Lees meer

Jurrina

Wat leer ik een hoop. Ik eet heel gezond maar deze kijk en benadering op voeding en water  is totaal anders en mega interessant. Zo heb ik altijd...

Lees meer

Ron Doolaar

In december 2022 werd er bij mij maagkanker geconstateerd die de doorgang naar de darm grotendeels afsloot. Vloeibaar voedsel ging nog wel....

Lees meer