Het programma Voeding Tegen Kanker is een speciaal ontwikkeld programma** met elke dag een persoonlijke TIP en een gevarieerd menu, waardoor je leert hoe je het immuunsysteem versterkt en:

omgaat met voeding bij kanker,
suikerarme recepten bereidt,
je gewoon uit eten kunt gaan,
welke voeding goed voor je is.

Interview met Wim van der Meer over Voeding tegen Kanker

** Bewezen ketogene voedingsmethode. En elke week ontvang je een handig boodschappenlijstje.

Gun jij jezelf (minimaal) 3 maanden om nieuwe gewoontes aan te leren?

Meer weten? Referenties

Lezingen over het programma

Of iemand anders
informeren?

Drink dit als eerste als je ’s morgens opstaat.

Drink dit als eerste als je ’s morgens opstaat.

Dit trucje kan je helpen bij het detoxen, je vertering verbeteren en je metabolisme een boost geven en helpt je weer energie te krijgen.

Bron: Mike Geary – Certified Nutrition Specialist
Auteur van de bestseller: The Top 101 Foods that FIGHT Aging


Je wordt in de huidige moderne wereld overladen met giftige stoffen. Want je loopt in smerige lucht die je inademt, het water dat je drinkt, de shampoo die je gebruikt, de cosmetica die je lichaam indringen en vooral door de chemische additieven in je voeding, bestrijdingsmiddelen, namaak hormonen, antibiotica en allerlei andere schadelijke stoffen in je voeding die allemaal je verteringsstelsel binnenkomen.

Ze kunnen stuk voor stuk schadelijke effecten hebben in je lichaam, door je metabolisme te saboteren, hormonen te misleiden, het verteringsstelsel te saboteren en je energie uit je te zuigen.

Met dit artikel kan je daar iets aan doen door elke morgen als je opstaat je lichaam te gaan helpen om die giftige stoffen te elimineren, je verteringsstelsel te optimaliseren, je metabolisme weer op scherp te stellen en je een flinke oppepper te geven in energie, zou je dat doen?

Natuurlijk ga je dat doen  en het neemt niet meer tijd in beslag dan 1 minuut.

Hier komt het foefje:

Pers iedere morgen als eerste wat je doet een ½ tot een hele citroen uit (afhankelijk van de grootte) Doe het sap in een glas water op kamertemperatuur. (Deze temperatuur is beter voor je lichaam dan ijskoud water).
Drink dit glas leeg 10 minuten voordat je gaat eten.
Gebruik verse citroen en niet het sap wat uit een flesje komt en dus gemaakt is in een fabriek.

3 grote voordelen die je van deze ochtenddrank krijgt:

1. Bevordert je spijsvertering.
Citroensap helpt je lichaam om de spijsvertering te verbeteren en stimuleert de galproductie. Citroensap kan behulpzaam zijn tegen brandend maagzuur en slechte spijsvertering
2. Geeft je een energie boost.
Zelfs de geur van de citroen blijkt je stemming en je energie te kunnen verbeteren en je vermoeidheid te laten afnemen. Samen met het detox effect en het basische effect van verse citroensap verbetert het je energie door het verwijderen van giftige stoffen uit je lichaam.
3. Helpt je om van overtollig vet af te komen.
Omdat citroensap je verteringssysteem verbetert en bij het verwijderen van schadelijke stoffen helpt en ook nog eens je energie een oppepper geeft, werkt dit allemaal samen om je lichaam te helpen om lichaamsvet te verminderen en ook nog eens je hormonale balans te verbeteren.
Daarom is het een goede reden om iedere morgen een glas warm citroensap te drinken en daarvan een gewoonte te maken.

Makkelijk toch?

Volgens een publicatie in TheAlternativeDaily.com:
De gezondheidsvoordelen van citroenen zijn zeer krachtig. Al eeuwenlang is het bekend dat citroenen zeer sterke anti bacteriële, antivirus en immuun bevorderende eigenschappen bezitten. We weten dat citroenen zeer heilvol zijn bij het verteringssysteem en een uitstekende leverreiniger.

Citroenen bevatten citroenzuur, magnesium, bioflavinoiden, vitamine C, het polysacharine Pectine, calcium en limoniet, wat je immuunsysteem zeer goed versterkt zodat je lichaam zich goed kan verdedigen tegen infecties.

Citroenen zijn waarschijnlijk het beste alkalische voedsel wat we kunnen eten. Dat lijkt niet zo te zijn, omdat ze zuur smaken maar eenmaal in het lichaam worden ze alkalisch zodra het gemetaboliseerd wordt in het verteringsstelsel. De mineralen in het citroensap helpen om het bloed te ontzuren.
De meeste mensen zijn verzuurd door het eten van te veel suiker en eiwitten en granen. Het drinken van warm citroensap helpt om die verzuring te verminderen.

 

 

Interview met Wim van der Meer, Over Voeding tegen Kanker

met Patricia Mensink

Andere gerelateerde artikelen:

Budwig papje

Budwig Protocol Het Budwig protocol is ontwikkeld door Johanna Budwig, een zeer vooraanstaande wetenschapper in haar tijd in het onderzoek van...

Lees meer