Het programma Voeding Tegen Kanker is een speciaal ontwikkeld programma** met elke dag een persoonlijke TIP en een gevarieerd menu, waardoor je leert hoe je het immuunsysteem versterkt en:

omgaat met voeding bij kanker,
suikerarme recepten bereidt,
je gewoon uit eten kunt gaan,
welke voeding goed voor je is.

Interview met Wim van der Meer over Voeding tegen Kanker

** Bewezen ketogene voedingsmethode. En elke week ontvang je een handig boodschappenlijstje.

Gun jij jezelf (minimaal) 3 maanden om nieuwe gewoontes aan te leren?

Meer weten? Referenties

Lezingen over het programma

Of iemand anders
informeren?

Het programma ‘Voeding Tegen Kanker’ wordt aanbevolen door Heleen Quantrill

Over Eet Goed, Voel je Goed

Don’t eat anything your great-great grandmother wouldn’t recognize as food. There are a great many food-like items in the supermarket your ancestors wouldn’t recognize as food… stay away from these ~Michael Pollan

Over Heleen Quantrill (1981)

Ik ben getrouwd met de Engelse Simon en heb twee kinderen. Inmiddels ben ik vijf jaar professioneel schrijfster en heb ik onder andere de kookboeken ‘Eet Goed Voel je Goed’ (2012) en ‘Eet Goed voor elk Budget’ (2013) uitgegeven. Mijn passie voor gezond eten begon in 2008 toen ik na al een aantal jaar met gezondheidsklachten rond te lopen, besloot om een natuurgeneeskundige in de arm te nemen. Hierdoor ben ik niet alleen klachten als chronische vermoeidheid, angsten en darmklachten te boven gekomen, maar leerde ik ook over de invloed van gezonde voeding op het lichaam. In augustus 2010 besloot ik om deze ervaringen en dingen die ik geleerd had, te delen met anderen door middel van de blog Eet Goed Voel je Goed.

Interview met Wim van der Meer, Over Voeding tegen Kanker

met Patricia Mensink

Andere gerelateerde artikelen: